Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom!

Kastar mig ut ur denna snåriga skog
rakt igenom taggbuskarna
flyger över stengärdet
över taggtråden

Landar där
med solen i mina ögon
vinden mot min hud

Ser gräset
ser blommorna
hör humlorna surra
känner doften
av friheten

Och där
på andra sidan
ser jag dig

Du ser mig
och du står kvar
du ser mig
och står kvar

Lyfter ditt huvud mot mig
och ropar Kom!





Fri vers (Fri form) av ~UrTjur~
Läst 376 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-10-10 13:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~UrTjur~
~UrTjur~