Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viktgare Än Nåt Du Nånsin Tänkt

Din jävel
du kidnappar mig

Fy fan
jag som kväver dig

Men jag ser det
klart som tusen speglar
som miljoner diamanter
hur jag föddes
hör jag dog
hur jag blev
hur jag tog
hur jag valde
hur jag log
hur jag visste
det var nog

Där står jag
som balanskonstnär
dyker djupt
i din misär
hoppar högt
så högt det bär

Trillar aldrig
mera snett
faller aldrig
mera ner
balanserar
skapar fred
mellan mig
och den jag blev

(Och du kan sitta
och spegla dig
snyfta
over din litenhet
din otillräcklighet
men du ska veta
att din skicklighet
är min skicklighet
din duglighet
är min duglighet
din unikhet
är inget annat
än ett härligt spratt
från vår gudomlighet!).




Fri vers (Fri form) av ~UrTjur~
Läst 388 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-11 22:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det är värt det^^

för du har allt vad du behöver.
låtom oss dansa en sista vals, sedan
är rälsen lagd.

t, du visste inte vem jag var, innan du såg mig sitta i gropen med ett järnrör, in via ryggen ut genom bröstet,
du grät, för du trodde där att det var slut på mig, jag är evig....

kom! låt oss dansa en sista vals, sedan är jag redo.
du kommer förstå dig på Issa,
när jag dansat ut, mig själv.

älskade bror! älskade syster!
Tro och tvivla ej, du gjorde inget fel
jag är "den som dör', för det har Jesus sett till <3

kram!
2013-11-11
  > Nästa text
< Föregående

~UrTjur~
~UrTjur~