Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om en del av mig själv......


Död och Försvunnen

Ur avgrunden
hör jag dig
hur du faller
och faller
hör hur avståndet
oss emellan
blir oändligt

Och i extatisk lycka
konstaterar jag
att jag aldrig mer
kommer att se dig

Slå du huvudet
i tusen väggar
kasta dig
framför tusen tåg
skjut dig själv
och stryp dig
slå dig
hur många gånger
du vill

Jag kommer aldrig mer
att lyssna
aldrig mer
att se
aldrig mer
försvinna
in i dig
aldrig mer
bli dig
aldrig mer
låta dig
styra mig

Du är död
och försvunnen.




Fri vers (Fri form) av ~UrTjur~
Läst 690 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-01 14:52



Bookmark and Share


  Connie
Tusan så bra!
2014-05-31

  Ninananonia VIP
Berörande
2013-11-01
  > Nästa text
< Föregående

~UrTjur~
~UrTjur~