Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Misslyckad middag


En hungrig gourmet från Alingsås
skulle slakta en vilt sprattlande gås

Den skrek och den bet
Den flaxade och sket

Det blev inget kött till pasta och sås




Bunden vers (Limerick) av Jack E. Gladh VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-31 11:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag hoppas gourmeten tog det like a sir!
2013-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST