Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vita Vingar Kring Mig

Kan jag få drömma om dig inatt?
Vill du komma ner och trösta mig?
Jag behöver dina vita vingar kring mig
för jag fryser så
och det gör ont

Jag vill inte skrika ut det
jag vill gråta det
jag vill sörja det

Och jag minns hur Hon sa:

DU BEHÖVER INTE GRÅTA

JAG VET VAD JAG GÖR

DU BEHÖVS HOS MÄNNISKORNA

Men nu är jag bara en skärva
och jag tappade stenen

DET ÄR BARA EN STEN

LIKA HELIG

SOM SKÄRVAN

Så jag får ha tålamod
visa prov på min ödmjukhet

DU HAR REDAN FUNNIT MIG.




Fri vers av ~UrTjur~
Läst 354 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-31 13:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~UrTjur~
~UrTjur~