Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Akustisk sorg.

Allt detta hat!

 

är inte människan förmögen att älska?

 

eller är det bara en av livets alla valser

matade in i hjärnbalken när man bors på modersaxel

 

jag vill lyfta mina händer åt himlen

 

puffa på målen och få dom att förstå

att deras kulna uppsyn verkligen gör allt värre

 

vem är älskvärd under december skur?

 

men mina händer har förrädiskt blivigt spikade i marken

korsfestningen all-over-again  

 

/nu är det din tur/




Fri vers av Sofiapoema
Läst 603 gånger
Publicerad 2006-02-20 19:40



Bookmark and Share


    ingvar VIP
Du har utvecklats mycket på 1,5 år, Sofia!
Ingvar
2007-09-14

    ej medlem längre
OJOJ OJ....mycket bra! Men för att få detta snyggt och fint så ta bort ämabel, krångligt och passar inte när du skriver så enkelt och filosofiskt i resten av dikten..Bättre att gå läätt fram, använd, älskvärd, eller vacker, istället för ämabel...skulle bli väldigt snyggt.

Bra skrivet!
2006-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema