Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De jag inte känner.

Dagdrömmer ofta om att ha vänner, omgiven av människor jag inte känner!

Skumma hörn är mitt forum, dämpar tomheten med oljud och fiktiva ord i personliga tomrum!

Längst bak i kön, aldrig nummer ett! Otåligt väntande på tillfället, flackande blick, verbalt inkomplett!

Undanflykter är mitt skydd, dämpat stimuliintag! Stänga ut, låsa och kasta nyckeln mitt tilltag!

Signalerna jag sänder ut är skumma, förvirrande! Möts av kisande ögon och skevt stirrande!




Bunden vers (Rim) av deNeergaard
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-31 18:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

deNeergaard
deNeergaard