Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
AAAUUUUUUMMM


Treenighet

Så fort jag reser mig
slår du mig till marken
och jag ser ljuset
efter dina slag
och så ska det vara
så kommer det alltid att bli
var försiktig
när du skriver kontrakt
och glöm inte att Hon
är hårdare än Honom
tänder och klor
biter och river
min älskade
och låt det ske
för stormen är över oss
förändringen är här
när Hon äntligen tar sin plats
hos dom tre

I

Faderns

Moderns

och

Det Heliga Barnets

NAMN

Ni är i mig alla tre!




Fri vers av ~UrTjur~
Läst 318 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-31 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~UrTjur~
~UrTjur~