Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Satsa

Jag vill så gärna känna mig stark
Lyckas med denna projekt
Vara stolt över mig själv
Prioritera
Sortera
Reagera
Planera
Och ändå må bra
Få bra resultat
Och få en till bevis att jag är jag med eller utan betyg eller resultat
Det viktigaste är väl hur det känns i mitt hjärta.
Måste vara stark
Ta en dag i taget.
Jag lyckas med allt
Bara jag satsar.




Fri vers (Fri form) av Destino
Läst 151 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-01-31 21:19



Bookmark and Share


  Rise Little One
Ja, satsa på bara vännen. Jag hejar alltid på dig det vet du :)
2013-02-01

  Lars Hedlin
Mycket fint insiktat och varmt..
2013-02-01

    Lejla Huseinovic
prelijepo med mycket styrka bakom varje ord :)
2013-01-31

    ej medlem längre
bra! kraftfullt...
2013-01-31

    ej medlem längre
Härliga ord som skriker av styrka!
2013-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino