Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avundas.

Grunda känslor, djupt vatten! Det är det som håller en vaken om natten!
Eller var det tvärt om? Ser stjärnor efter min senaste verbala svängom!

Silar gruset mellan tänderna, ser ner på de såriga händerna! Blodet smakar järn, smakar gärna! Du stoltserar men du avundas min skruvade hjärna!

Gör jag fel då jag önskar dig till min nivå? Spottar blod och sänker mig ett par segment för att du skall förstå!

Låter dig slå, låter dig tro! Du kommer nog aldrig att förstå!




Bunden vers (Rim) av deNeergaard
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-01 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

deNeergaard
deNeergaard