Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en paradoxal vår

nu är det vår!

ville jag fantisera ihop.

nu är det vår!
gruset som knastrar under fötterna
och de eviga promenaderna
i stadens parker

NU ÄR DET VÅR!
och nu stänger vi
packar ihop snön och plockar upp
vårjackan

I DON\'T CARE WHAT YOU DO

nu är vår tid här
tillsammans med solen som tittar fram
mellan fabriksmolnen
de uråldriga tryckerierna
som hållt sig kvar sen
revolutionen

NU ÄR DET VÅR!

men nu är det inte vår,
nu är det vinter
ingen paradoxal vår.




Fri vers av Sebastian VIP
Läst 313 gånger
Publicerad 2006-02-20 21:06



Bookmark and Share


  Cris
Ja du lyckades nästan plocka fram våren helt och hållet och så läser jag sista stycket och inser att så var det ju inte..nej.. suck
2006-02-20

    emeli
det kändes som att det var vår inom mig när jag läste ^^
bästa fan :)
2006-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian
Sebastian VIP

Mina favoriter
KOMA
Älska aldrig en poet