Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musikens toner har tystnat

Musikens toner har tystnat
bluesen vilar efter intensiv tid
nu hör man ljud av motorcyklar
som lämnar staden och åker vidare
många känner vemod skölja över
avsked svider inom hjärtan
men det glödande hoppet
lyser och viskar att se framåt
tiden vandrar och nästa sommar
kommer åter bluesen göra
sina framträdanden på scen
nu kan jag höra vinden spela
fåglar sjunga i trädtopparna
den musiken är ljuvlig för min själ
så många olika sorter det finns
att lyssna till och njuta av
jag älskar båda!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-15 11:41



Bookmark and Share


  Palett
Vad vore livet utan musik eller fågelsången ? Fin text att läsa !
2018-07-15

    Sefarge VIP
Sköngivande rader!
Musiken har varit
Med människan
I 100.000 år med
Revben som flöjt
_ande toner och
Kanhända längre
Än så?
;)
2018-07-15
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP