Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen skiner

Solen skiner, vinden är mjuk! Lätt att andas med öppna ögon, stänger dem känner mig, yr, sjuk!

Andningen hämmas att du stampar på mitt kranium, det är inte grov misshandel då du saknar skor!

Öppnar ögonen och skakar bort mitt delirium, det är inte jag, det är bara som jag tror!

Hör ända ljudet av skalle mot marmorgolvet, ser undersidan av din strumpläst!

Minnen som inte är mina, de blandas med mummel från någon totalt irrelevant präst!

De finns fortfarande i mitt sinne, det är ett delat minne...




Bunden vers (Rim) av deNeergaard
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-02 12:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

deNeergaard
deNeergaard