Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åt helvete

Jag vill vara fri.
Lever i ett fängelse,
där allting kretsar runt utbildning, pengar & tid.

Jag vill slita mig loss,
från samhällets burar
och göra det jag vill.

Jag vill inte leva efter förutsättningar
och hela tiden tänka på
vad jag bör göra.

Jag vill leva i nuet
och inte slita ut mig på onödiga ting,
som egentligen inte har någon nytta alls.

Jag vill ta mina nära och kära och gå härifrån,
till en plats någonstans,
där man lever som man vill leva, och inte efter bestämt trams.

Ständigt beroende av allt runt omkring
alla jävla måsten förföljer mig vart jag än går.



Åt helvete världen
Avgå





Bunden vers av juliamaria
Läst 185 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-02-03 22:29



Bookmark and Share


  Schizooliza
Född fri-dö fri! Om ditt hjärta skriker för länge, bryt upp och våga. Hoppet är högt men du kommer att överleva och börja leva?
2013-02-19

  S.A.I. Steve Lando VIP
i frihet bör du få leva
i frihet bör du få njuta

friheten är ditt pathos
friheten är ditt liv

2013-02-03
  > Nästa text
< Föregående

juliamaria
juliamaria