Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Modig och stark

Fortsätter framåt
höjer min röst
skriver om det
som bor i mitt bröst
ingen ska stoppa
jag pressar på
modig och stark
på mark jag stå






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-02-04 11:56



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
En god egenskap.
2013-02-05

  Larz Gustafsson VIP
Ingen KAN stoppa dig.
2013-02-04
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP