Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett försök?


På vintern

Men vad nu?
Ett litet knak-
ett knäpp
något virvlande;
den allra minsta
av alla förnimmelser
men plötsligt
sätts ett helt
urverk
igång

Så - under tickande sekunder
( - en - två - tre - fyra - )
k ä n n s jag
Hur jag andas
lever
tänker, vill
FINNS

och det sprakar, kittlar, sjuder och
hisnar
i mig
(som det ska!)
blundar och lever

blundar och lever

men sedan orkar jag inte mer.




Fri vers av Infantil
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-05 07:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Infantil
Infantil