Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet smärtar..

Många själar gråter i tystnad
och så många hjärtan
bär sprickor som värker..

Sorgen kan vara så ångestfylld
och många känner sig så ensam
livet kan göra så ont..

Man känner sig totalt utlämnad
driver omkring i ensamhetens båt
på livets oändliga ocean..

Livet kan verkligen smärta
jag vet, jag har smakat dess tårar
men någon har torkat dem på mina kinder..

Kärleken har tröstat, och burit mig
genom livets mörka och smärtsamma tid
jag har sett fotspåren uppifrån..






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-26 12:35



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"All trösts Gud." 2 Kor. 1:3
2013-05-26

  Larz Gustafsson VIP
Mig har Jesus tröstat. Så sent som i går.
Jag kände mig extremt destruktiv. Men ljuset kom in.
2013-05-26
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP