Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rör vid mig

Förbjuden
Och hemligt
En liten smekning
En liten leende
Att önska dina fingrar på min panna, att ta bort mina lockar som gömmer mina ögon,
För då skulle du se allt
Hur mycket jag älskar
Och vill ha dig
Just nu
Denna morgon
Då jag känner mig ensamast i världen




Fri vers (Fri form) av Destino
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-06 09:27



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket längtandes och vackert ;)
2013-02-06

    ej medlem längre
berörande och längtansfull..
2013-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino