Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genom skog

Jag känner mig som en prinsessa i de sagorna med lycklig slut
Jag går genom skogen
Letar efter min prins
Jag är inte rädd
Utan letar sakta och väljer de finaste småvägar
Jag tror att du ser mig
Att du skyddar mig mot elaka
Djur som springer i skogen
Jag vet att du vill att jag skall hitta dig
Att det skall kännas rätt
Som en möte oplanerad,
Men ändå inte
Jag går igenom skog och letar efter en liten stuga
Där vi kan göra en liten brasa
Där vi kan äta frukter vi hittar i skogen
Där vi kan gömma oss då vinden blåser
Att vara ensamma i skogen
I en liten stuga
Att titta på varandra då vi somnar
Då vi vaknar
Jag letar




Fri vers (Fri form) av Destino
Läst 204 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-06 09:42



Bookmark and Share


  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Underbar text...som en saga...och bilden är precis som början av din dikt
2013-02-06

  Lars Hedlin
Underbar text somrigt varmt...och en underbar bild ;)
2013-02-06

    ej medlem längre
bildskapande..*
2013-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino