Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänd dig om


Vänd dig om min älskade

Jag vill säga till dig

Att jag älskar

Att vara Din

Dina kyssar på min nacke

Dina viskningar i mitt öra

Vänd dig om och ta min hand

Vi går

Mot solnedgången

Du och jag

Hand i hand




Fri vers (Fri form) av Destino
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-06 09:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Åh, vilken fin text!
2013-02-06

    ej medlem längre
ljuvligt i natten..bra!
2013-02-06

  Lars Hedlin
Känner en stor kärleks värme i den här vackra texten! ;)
2013-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino