Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntar



Jag ligger i varma sängen

Och väntar på dig

Mina tankar vandrar runt och jag

Vill bara ha dig nära mig

Känna din kropp

Känna mig trygg




Fri vers (Fri form) av Destino
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-06 13:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
så sensuell..
2013-02-06

  Lars Hedlin
Låter varmt gott och längtandes...;)
2013-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino