Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan inte folk uppföra sig!

I Sverige finns lagar och regler
som ska följas då man bor här
men många struntar i dessa
de bråkar spottar och svär
de bryr sig ej om ordning
respekterar inte vår sed
är det så konstigt att Sverige
hamnat helt på sned!





mare











Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-07-19 11:28



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Nej det är en naturlig följd.
2014-07-19

  Valter Örn VIP
Ja det är mycket som har ballat ur.
Har vissa fått det för bra så dom inte behöver bry sig om hur de uppför sig mot andra ?
2014-07-19
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP