Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom vår kom

Jag ser hur ljuset sakta kommer åter

betraktar solkiga snödrivor som gråter

lyssnar till småfåglars härliga sång

och inser att våren är på gång

Jag sätter mig vid havet och spanar

tittar på obehagligt närgångna svanar

ser folk promenera hand i hand leende

märker att våren ändrar vårt beteende

Skriker ett vårtjut bort till Kullens fyr

ser hur vintern ger upp och flyr

häller upp lite kaffe och låter mig väl smaka

snart snart snart hälsas våren välkommen tillbaka




Fri vers (Fri form) av Berra Bäver
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-07 15:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver