Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är känslan och grundlagen

Det är känslan och grundlagen
tagen i sin ensamhet och spröd
där morgontimman redan är slagen
och natten går mot sin tillfälliga död

Där min hand smeker din sovande hud
medan stjärneljuset sakta brinner ut
din stillhet är av den vackraste skrud
i en stund där tidens rörelse tog slut

Ynnest är tiden bara vår i sekunden
där vi mellan varandras själar kryssar
exploderar våra sinnen för stunden
och våra kroppar fylls av kyssar

När din doft får mina sinnen att våga
fritas mina första älskande krafter
spetsas vi tillsammans över öppen låga
och drunknar i varandras safter

Hyllningen är ljuset och all fuktig hetta
som väcker gryningsljuset och dagen
där två kroppar aldrig kan bli mätta
och med den är vi,
känslan och grundlagen.




Bunden vers (Rim) av Max Poisé
Läst 277 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-01-24 22:25



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
underbar kärlekslyrik!
2016-03-10

  Den lilla tänkande
väldigt mycket känsla över denna
2016-01-27

    ej medlem längre
Jag säger som Svarta Höken, snyggt..
2016-01-25

    ej medlem längre
Snyggt!
2016-01-25

  Rise Little One
Livets fundamentala element!
2016-01-24

  Noll Grader
Fantastic!
2016-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé