Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja visst trodde ni det var något annat jag skulle skriva;)


Svettig


En träning för kroppen
Orden är träning för själen
Men då jag tränar kroppen
Så längtar jag till den långa duschen
Och duschar av all svett,
Oro,
Spänningar
Jag skalar av allt det som inte är bra för mig
Tar bort dålig energi som man plockat på sig under dagen
Underbar dusch efter en svettig
Träning
Och lätt själ och lätt kropp




Fri vers (Fri form) av Destino
Läst 189 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-07 20:23



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra och tänkvärt ....GILLAS
2013-02-08

  Rise Little One
:) hoppas du inte har ont i musklerna
2013-02-07

    ej medlem längre
just så..
2013-02-07

    ej medlem längre
Du fick mig att skratta...tack vännen!
2013-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino