Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Karbider

 

Vävnaderna klöv

sig runt en fallande feberegg;

karbidlampans bländefärd & sotlåga

sjöd

 

bort gårdagstråcklet

talgiga orosväven, bort

bort planernas lösa öglor

 

rev i gråstenslindorna

höljet av dagar

stammande sig fram likt kärva ramsor

 

trädde av dammhud

att lossa ut den skålning

som samlar destillatet

 

dessa droppar helt vita

tillgivenheten & namnen

klängda

vid en dunbrant

vilande

 




Fri vers (Fri form) av Tomas Söderlund
Läst 272 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-02-08 22:17



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Språket håller vituppvävt på att lossna, vackert framrivnat och ordentligt bortdroppat...
2013-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Söderlund
Tomas Söderlund