Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hem

Innanför min dörr
råder ingen hierarki.
Gryningen belyser aldrig
mina rum på samma sätt.
Min gode vän av ordning
får inte alltid följa med hem.




Fri vers av Suzie B VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-08 17:53



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Att bara vara
2013-02-10

  Water
Det låter som trivsamheten råder som den ska i ett hem
2013-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Suzie B
Suzie B VIP