Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Five o' Clock Tea

Jag ska baka scones, blåbärsmuffins och morotskaka.
Inhandla bageriets finaste chokladbiskvier.
Välja den läckraste chokladtryffeln i chokladbutiken.

Scones på det understa serveringfatet.
Blåbärsmuffins och chokladbiskvier på det mellersta.
Chokladtryffel på det översta.

Spela U2, Whitesnake, Clash, Suede och Muse.

Smörja in mig med vit choklad.

Och linda in mig i den brittiska flaggan.

Ja...

Sedan är du välkommen på mitt Five o' Clock Tea!




Fri vers av Suzie B VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-08 18:07



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra skaldat gillas!
2013-02-10

  Water
Det var det bästa inbjudningskort jag någonsin läst!
2013-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Suzie B
Suzie B VIP