Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fritzlat.

Dina vidriga försök till närhet bär en lätt smak av avsmak. Gå så långt bort du kan utan att se dig om! När du är där viskar jag Kom...

Behöver inte din j...a hjälp, förlorar detta krig helt på egen hand! Du besitter fler irritationsmoment än sand på en strand!

Lovar att bli snällare, sluta pissa vattnet du får när jag fritzlat dig i min källare! Sluta fimpa i din fekallimpa!

Jag är summan av känslorna från alla dina ex, du är som ett j...a virus som försöker smitta min cerebrala cortex!




Bunden vers (Rim) av deNeergaard
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-09 11:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

deNeergaard
deNeergaard