Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strumpor


Då jag sitter här

Och snön är ute och alla är små frusna

Tackar jag min varma bo

Och fina glada strumpor.




Fri vers (Fri form) av Destino
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-09 11:33



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härligt ;)
2013-02-10

  Rise Little One
så realistiskt ;)
2013-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino