Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltid älskad

Okej, då var blommorna på bordet
vita tulpaner, och orange färgade rosor
tårtan var på väg, från en annan adress
en prinsesstårta skulle snart anlända
till min egen lilla prinsessa..
födelsedagskortet glittrade så fint
och dikten var färdigskriven..
ord ur en mors hjärta, skulle snart läsas
och lämna spår i min dotters..
att alltid bära, och alltid komma ihåg
att hennes mamma älskar henne!







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-02-09 12:20



Bookmark and Share


  Quasimodo
Stor och varm kärlek!
2013-02-10

    ej medlem längre
Himla fint
2013-02-09

    Annika J
En härlig rapport om ett födelsedagsfirande! Ett bra grepp att börja, som du gör här, mitt i skeendet !
2013-02-09

  ResenärGenomLivet VIP
Fina ord...
2013-02-09

  Bibbi VIP
Så fin hyllning.
2013-02-09

    ej medlem längre
Lyckliga barn!
2013-02-09
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP