Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet smakar


Livet smeker o med mig leker" Livet smakar,

o ger mig just nu så mycket tillbaka... Jag har,

länge trampat o stampat" Då livet bara krampat...

Livet nu smeker mig varm o öm" Ger mig nu tillbaka,

min kärleks dröm.. kom in i min famn jag smeker,

dig varm... Mitt lustfyllda hjärta tar hand om din,

hetta...Livet mig nu smakar o kommer aldrig mer bli,

försakat....Rozsi




Fri vers av Rozsi.kovacs
Läst 298 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-02-09 18:45



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Kärleksfullt
2014-04-14

    AA VIP
Härlig text---
2013-02-16

    ej medlem längre
Varmt o gott..ja livet smakar
2013-02-11

    ej medlem längre
Det är gott min vän, skön läsning..
2013-02-09

    ej medlem längre
Sinnliga och mycket vackra ord.
2013-02-09

    ej medlem längre
värmande och vackert
2013-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Rozsi.kovacs
Rozsi.kovacs