Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleks tårta


Jag älskar kärleken
Att vara kär
Älska
Dansa
Och skriva små dikter
Att le hela tiden
Att man är mätt av alla känslor
Små fjärilar som hoppar runt i magen
Att man blir världens bästa på att lyssna
Att man blir världens bästa bagare
Allt går fort och smutstvätten existerar inte
Disken plockas i en dans
Hela dagen så hoppar man från små moln till en annan
Och allt känns så lätt
Älskar att vara kär.




Fri vers (Fri form) av Destino
Läst 342 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-02-09 20:50



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
ME TOO ! ;)
2013-02-10

  Rise Little One
Ja, det är en härlig känsla ...
2013-02-09

    ej medlem längre
härlig text!!
2013-02-09

    ej medlem längre
Åh, vilken härlig text. Man blir glad att läsa den!

2013-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino