Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnor



Varför finns det inga stjärnor på mitt tak?

Ligger här men vill se stjärnor,

Vill öppna fönster och andas in

Luften

Livet

Lyckan

Vill ha stjärnor i mitt rum

Vill sova och känna deras gnistrande ljus kika i min ögonvrå




Fri vers (Fri form) av Destino
Läst 240 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-10 10:13



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
kram ska det ju stå ;)
2013-02-10

  Lars Hedlin
Blunda en stund ...dröm dig bort, på något vackert och fint..så infinner sig Stjärnorna snart till ditt vackra sinne kran ;)
2013-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino