Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känns gott i hjärtat

Det känns gott i hjärtat
att få hjälpa och trösta
jag stänger inte dörren..
när ensamhetens
jobbiga känslor smyger på
och du känner ångestens
grepp över din själ
då ska du veta min vän
du är inte ensam om detta
vi människor behöver
varandra som stöd!
och detta samhälle vi lever i
är hårt kallt utan empati
då kan livet kännas ännu svårare
jag vill bry mig om..







mare












Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-12-07 23:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tack Mare för de orden, kram!:)
2013-12-11

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2013-12-08

  Bibbi VIP
Gott!
2013-12-08

  ULJO
Varma tankar svävar ut till mänskligheten, fint.
2013-12-07

  ResenärGenomLivet VIP
Varma, fina ord...ja, vi behöver varandra...
2013-12-07

  Vici
Tack kära Mare för en underbar text!
Dessa ord fick mig in här på Poeter igen.

Varma kramar!
Vici
2013-12-07

    ej medlem längre
Jag bryr mej också om
men inte om vad som helst
de ska va någon vett och sans
med det man bryr sej om
2013-12-07
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP