Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förstår dig inte

Vad är det för fel på mig ?

Vad är det för fel på dig ?

och jag kan inte förstå,

vad var det som gick fel ?

När slutade vi förstå varandra?

Plötsligt

Vad talar du för språk ?

jag kan inte förstå och du

tycks inte se mig

och när du gör

är det för att visa på hur lite du tycker att jag är värd

sen säger du förlåt

och allt är bra igen.








Fri vers (Fri form) av JojoMadCat
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-10 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JojoMadCat
JojoMadCat