Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saker som händer

Jag är ett andetag
En stund
Nere
Plattad
Till golvet

Sedan
Bär hela himmelen upp




Fri vers av Ira Y
Läst 308 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-10 22:14



Bookmark and Share


  Quasimodo
Kort men "lång" i sin mening och lyfter skyhögt på slutet! Gillar plattad!!!!
2013-06-15

  catharina.jerbo VIP
Plattad till golvet! såna ordvändningar tilltalar mig!
2013-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Ira Y
Ira Y