Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Märkligt om hösten


Vi är löven som faller

Mörker tar över
Ja, mörkret ska över
En gång
Eller flera

Men inte för alltid

Kroppen ska åter få falla
Som höst löv gulnar och rodnar
Ska vi åter få komma till trädet
I själen




Fri vers av Ira Y
Läst 300 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-20 21:08



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Otroligt vacker och unik.
2013-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Ira Y
Ira Y