Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett väsen

Allt levande är ett
Ett manifest för livet

Livets ur
Ett ursprung
Den delas av allt och alla

Stora
Små
Talande och icke

Allt som berör

Förgör

Frigör

*

Att bära livet
Är att bära allt

*
*
*

En kraft
Som vill
Bli till

Har blivit vi
Vad gör vi nu?


Hihi

*
*
*





Fri vers av Ira Y
Läst 337 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-05 20:51



Bookmark and Share


  Quasimodo
Forstsätter skapa livet!!
2013-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Ira Y
Ira Y