Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Någonting har gått förlorat
Vag känsla
Gnager inifrån
Någonting förändrat
Någon
Jag
En annan jag
Vi
Kan vi hitta tillbaka?




Fri vers av Ira Y
Läst 288 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-13 20:33



Bookmark and Share


  träsnidaren
Avslutningen är fenomenal.
En fin liten text. Tycker mycket om.
2013-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Ira Y
Ira Y