Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är bara blinda

Materia som blir till liv
Och vill få spegla sig
Se om i anden
Men stoppas av sig själv
Som endast ser materia

Ond cirkel
Sinnen som bedrar
Anden som bedarrar

Det vi inte ser
Betyder inte att det inte finns

Vi är bara blinda




Fri vers av Ira Y
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-20 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ira Y
Ira Y