Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det går över

Flock vita hägrar i snö
De väntar på våren
Tålmodigt

Mot små kupade ryggar
Snöflingor falla
Tankar annanstans

Den starke har känt igenom
värme på väg

Det värmer




Fri vers av Ira Y
Läst 278 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-19 06:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ira Y
Ira Y