Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blindhet

Mörkret omkring oss
Som inte kan ses
Inte tas på

Undflyende oförståeligt
Oundvikligt lockande

En prisma
Som bryter våra begränsningar

Var?
Hur?
Jag vill se




Fri vers av Ira Y
Läst 278 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-20 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ira Y
Ira Y