Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om livet


Om hösten

Att se min gamla kropp förtvina
Bli sjukligt svag
Inpackad i en säng
Förflyttad till ett hus där inget är mitt eget

Se vännerna försvinna
Och känna dödens gång

I själen är jag den jag alltid varit
Den har bestått på något sätt
Det fysiska förfallit

Min höst är här
Jag känner mig som blad på träden
De faller snart

Bladen som faller
Är vi
Långsamt
Själen består





Fri vers av Ira Y
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-17 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ira Y
Ira Y