Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sammanvävandet

Mitt Gudomliga
gamla jag
får sig ett skratt
och en välvillig
fnysning

Av det här

Sammanvävandet

Mitt Gudomliga
gamla jag
hälsar dig
Gamle Vän

Vart du än går
är jag där
vem du än är
är jag där

I det här

Sammanvävandet.




Fri vers av ~UrTjur~
Läst 356 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-11 11:07



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Fint sammanvävt..
2013-02-15
  > Nästa text
< Föregående

~UrTjur~
~UrTjur~