Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arbetsskada

En dynamitard ifrån Luleå
blåste kassaskåp skickligt som få
tills en stressig natt när hjärnan gick varm
han missade grovt och sprängde en arm
nu en enarmad bandit som ingen alls vill satsa på!




Fri vers (Fri form) av limerick
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-12 09:09



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
nej det är tråkigt. nu är ju alla enarmade banditer utbyta mot digitala tryck-knappar - inte alls samma känsla!
2013-02-17
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick