Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
11-02-2013 Måndag.


Mitt sista misstag

Med mord i blicken
kastar föraktet bort sina tårar
för att skratta kärleken i ansiktet.

En trotsets hjälte som förvirrad vadar ut
i motorvägens sanslöst riskabla dödsfällor.

Irriterad på bagateller böjer sig enfalden
för nya problem som bultar ihärdigt
på tinningarna till vreden.

En migrän ilar obönhörligt vidare
till porten av mina olästa ark.

Och jag ser! Äntligen ser jag!

I stödläsningens underbara stund
inser jag att inte bara gå omkring
och lära mig av mina misstag.

Utan att gå i skola
och lära mig av andras misstag.




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-02-12 11:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En fantastisk text fylld av styrka, hopp och beslutsamhet. Den har något att lära oss alla.
2013-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP