Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överallt

Plötsligt medveten
om maskinen
jag besitter

Ni kan gräva
hur djupt som helst

Allt ni finner
är ingenting

Länken
är orubblig

Osynlig

Oändlig

Ni kan se
hur långt som helst

Allt ni finner
är Ögat
som ser förnöjt tillbaka

Något förvånat
över bedrifterna

Och med en djup suck
fortsätter trots allt
letandet

Utanför

Inuti

Ingenstans.




Fri vers av ~UrTjur~
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-12 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~UrTjur~
~UrTjur~