Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara du


Det var bara du som sa sanningen

Det var bara du som kunde se igenom min hud och se rakt in i min själ

Det var bara du som kunde göra mig tveksam om jag gör rätt

Du och dina ord,

Dina ögon

Dina smekningar.

Jag försöker alltid att undvika dig

Och förlorar balansen om igen

Ändå så är jag alltid i närheten av dig.

Du är alltid med i mina tankar.

Då jag klär mig på morgonen tänker jag på vad du skulle säga om just den

klänning,

Då jag kammar mitt hår,

Hör jag dig säga att håret doftar vår och blommor.

Jag mår ju bra med dig och vill inte tänka på allt det andra,

Ålder

Religion

Åsikter

Barn

Jag vill ju bara krypa upp i dina armar och låta dig ta hand om mig.

Jag orkar inte göra det rätta längre,

Jag vill följa dig till okända stränder

Säg bara till när du själv vågar.




Fri vers (Fri form) av Destino
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-12 20:20



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härligt och spännande vackert..våga friskt vinn stort ;)
2013-02-13

    ej medlem längre
fin text..!
2013-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino