Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du var massör



Idag så kommer jag till ditt jobb

Jag skall Stå där framför dig

Jag skall Se dina ögon bli större

Du skall titta på mig

Och jag skall utföra en dans

En enkel dans

Jag skall ta av mig mina kläder

En efter en

Jag skulle behöva hjälp med klänningen

Du skulle öppna knappar

En

Efter

En

Du skall stå bakom mig

Du skall darra lite men ivrigt vilja få av mig klänningen

Du vill ha hela mig just där

Intensivt

Passionerat

Du får av mig klänningen,

Du smeker lätt mina axlar

Du försöker med näsa snudda vid min nacke

Jag känner dina andetag

De är snabbare,

varmare

Jag vill så gärna att du drar av mig allt

At du tanklöst

Ger mig allt vad jag vill ha

Att vi inte tänker så mycket

Att vi njuter till extas

Idag

Morgondagen ger oss svar

Men just nu

Just nu

Vill jag ha allt.




Fri vers (Fri form) av Destino
Läst 334 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-02-13 07:25



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Verkligen sensuellt stilla och vackert i sin åtråhet :)
2013-02-13

  träsnidaren
Sexigt mycket snyggt!
2013-02-13

    ej medlem längre
sensuell..
2013-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino